Onderzoekdoen.nl

Uiterst behulpzame professionals die je graag helpen


Onze klanten
beoordelen Onderzoekdoen.nl
met een 9,4

Onderzoekdoen.nl wint award beste leerbedrijf 2019 van Groningen!

Onderzoekdoen.nl

Onderzoekdoen.nl heeft op 5 juli de award voor beste leerbedrijf 2019 in de sector ICT & Creatieve industrie van de provincie Groningen in ontvangst mogen nemen.

De verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider wordt georganiseerd door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Voorgedragen bedrijven worden per provincie onderverdeeld in een van de acht sectoren.

Sinds 2015 begeleidt Onderzoekdoen.nl ICT-studenten en biedt ze deze mbo-studenten de mogelijkheid ervaring in het werkveld op te doen. We besteden veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van deze studenten. We zijn dan ook erg trots dat we als beste leerbedrijf binnen de sector ICT & Creatieve van de provincie Groningen uit de bus zijn gekomen.

De landelijke winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider worden bekend gemaakt op de Dag van het mbo, 18 november. beste leerbedrijf

Over onderzoekdoen.nl

Onderzoekdoen.nl bouwt sinds 2006 tools voor het doen van onderzoek. Het bedrijf is ontstaan uit de gedachte om data verzamelingstool écht aan te laten sluiten op het business proces. We doen dit door een standaard onderzoek applicatie, een aantal specifieke tools en maatwerk oplossingen.Onze lijst van tevreden klanten is lang

We horen ook graag jouw verhaal
Neem contact met ons op