Cliëntervarings- onderzoek

Cliëntervaringsonderzoek op een manier die aansluit bij de organisatsie

Cliëntervaringsonderzoek op een manier die aansluit bij de eigen organisatie

Zelfstandig cliëntervaringsonderzoek uitvoeren met de ondersteuning van de experts van Onderzoekdoen.nl, of cliëntervaringsonderzoek uit laten voeren door Onderzoekdoen.nl. Onderzoekdoen.nl is een flexibel onderzoekbureau, we kunnen je een tool aanleveren waarmee je zelfstandig cliëntervaringsonderzoek kunt uitvoeren of we kunnen je complete onderzoek uitvoeren.

Een cliëntervaringsonderzoek geeft inzichten hoe cliënten de dienstverlening ondersteunen. Deze inzichten kunnen gebruikt worden om de dienstverlening verder te verbeteren, maar kan ook gebruikt worden om stakeholders te informeren over de dienstverlening.

Flexibel:
Antwoorden kunnen op flexibele wijze verzameld worden. Respondenten kunnen de vragenlijst digitaal invullen, bijvoorbeeld op een smartphone of tablet. Maar de vragenlijst kan ook op papier, telefonisch of doormiddel van een interview afgenomen worden.

Continu of periodiek
Je kunt ervoor kiezen om continu de cliënt tevredenheid te meten, cliënten worden dan door het hele jaar heen uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Resultaten worden dan zichtbaar in een helder dashboard.
Ook is het mogelijk om eens per halfjaar of per jaar de cliënt tevredenheid jeugdwet te meten, aan het einde van de periode wordt dan een groep cliënten uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek.

Verslaglegging
De resultaten van het cliëntervaringsonderzoek kan je terugvinden in een dashboard tool. Hiermee kan je zelf de resultaten inzien en analyseren. Verder ontvang je een adviesrapport van resultaten, te samen met een diepte analyse, een Powerpoint bestand en een infographic met de belangrijkste resultaten. CliëntervaringsonderzoekVoordelen

  • Flexibel, vele mogelijkheden voor het invullen van het onderzoek. Waaronder maar niet uitsluitend: op papier, via een smartphone/tablet, PC of doormiddel van een telefonisch interview
  • Zelf bepalen of je zelf het onderzoek uitvoert of dit door de experts van Onderzoekdoen.nl laat doen.
  • Bruikbare en betrouwbare resultaten
  • Onderzoek wordt uitgevoerd door een externe gerenommeerde organisatie
Cliëntervaringsonderzoek

Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.


Bekijk ook: cliëntervaringsonderzoek jeugdwet en
Bekijk ook: cliënttevredenheidsonderzoek voor de zorg en cliëntervaringsonderzoek wmo.

Je mag ons altijd even bellen: 030 - 227 18 75 (kantoor Utrecht) of 050 - 55 32 690 (kantoor Groningen).

Meer weten? Neem contact met ons op