Enquête tool

Maak eenvoudig een enquête en verzamel antwoorden

Onze gebruikers over de enquête tool

Snel onder de knie, binnen enkele minuten stond mijn eerste enquête online

Direct nadat ik mij had aangemeld voor de tool ben ik begonnen met het opzetten van een enquête onderzoek, de vele opties zijn erg duidelijk en binnen enkele minuten had ik de eerste enquête online staan.
Het opzetten van een enquête is echt heel erg makkelijk met de tool.

Barbara van der Vecht, sector: Welzijn   

De verschillende opties om de enquête op te maken zijn erg prettig

Doordat er vele mogelijkheden zijn om de vormgeving van mijn enquête aan te passen kan ik de huisstijl van onze school integreren in de enquête dit geeft een vetrouwd gevoel voor degene die mijn enquête invult.

Jeroen van der Zande, sector: Onderwijs   

Doormiddel van een PDF-rapportage komen de resultaten er kant en klaar uit

Zolang mijn enquête open staat bekijk ik de resultaten in de tool. De verschillende weergave opties en analyse mogelijkheden zijn ideaal. Wanneer ik klaar ben met het onderzoek laat ik de tool een "pdf-rapportage" maken, dit is een kant en klare output van mijn onderzoek en resultaten, ideaal!

Vivian Zoom, functie: HR-specialist   

Dat de data opgeslagen wordt onder Nederlandse privacy wetgeving is voor ons van essentieel belang

Als gemeente is het extra belangrijk dat onze data veilig en onder Nederlandse wetgeving opgeslagen staat. Ook is het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is die op een prettige manier kan ondersteunen.

Martijn van Dijk, sector: Gemeente   

Onderzoekdoen.nl
Enquête applicatie

Vele vraag typen mogelijk

De tool biedt een grote variateit aan vraag typen, waaronder onder andere: meerkeuzevragen, openvragen, beoordelingsvragen, matrixvragen etc.

Exporteren naar Excel of een PDF-Rapport maken

De tool biedt een ruim aantal mogelijkheden aan voor het bekijken en analyseren van de ontvangen data. Ook is het mogelijk je resultaten te exporteren naar Excel of een PDF rapport te maken.

100% Veilige Nederlandse applicatie

Data wordt opgeslagen in Nederland, standaard wordt gebruik gemaakt van een SSL verbinding voor de veilige overdracht van data. Dagelijks zitten er Nederlands sprekende professionals klaar om je te helpen bij het uitvoeren van je onderzoeken.

Direct je eigen enquête opzetten? Direct gratis starten