SurveyMonkey

SurveyMonkey versus de Enquête Tool van Onderzoekdoen.nl

SurveyMonkey

Wanneer je een online enquête onderzoek wilt gaan uitvoeren dan heb je een goede enquête tool nodig om je online onderzoek uit te voeren. Om tot de juiste enquête tool te komen zal je verschillende tools overwegen, één van de beschikbaare enquête tools is de enquête tool van Onderzoekdoen.nl een alternatieve tool is de enquête tool van SurveyMonkey.

Wat is SurveyMonkey voor bedrijf?

SurveyMonkey is een groot IT bedrijf uit Californië, SurveyMonkey is aan de NASDAQ, bij SurveyMonkey werken zo'n 700 medewerkers. SurveyMonkey heeft geen kantoor in Nederland er werken zodoende ook geen medewerkers die Nederlands spreken. Het Europese hoofdkantoor van SurveyMonkey staat in Ireland.

surveymonkey

Enquête Tool Onderzoekdoen.nl

De enquête tool van Onderzoekdoen.nl is een uitgebreide volledige professionele enquête tool voor het opstellen en uitvoeren van enquête onderzoeken. Om een onderzoek op te zetten zijn er vele vraagtypen mogelijk (meerkeuze, matrix, smiley, rangschikvraag, punten verdelen, openvragen tekstregel et cetera), doormiddel van voorwaarden kan je een respondent enkel voor hem/haar relevante vragen tonen. Zodra de eerste antwoorden binnenkomen kan je deze direct zien in de tool, realtime.

In tegenstelling tot SurveyMonkey wordt de enquête tool van Onderzoekdoen.nl volledig in Nederland gehost, ontwikkelt en bieden we uitgebreide hulp en ondersteuning in het Nederlands, voor iedere type gebruiker, hier hoef je geen "premium" contract voor af te sluiten.

Onze lijst van tevreden gebruikers is lang

Voordelen Enquête Tool Onderzoekdoen.nl VS SurveyMonkey

  • Simpel en eenvoudig. De Enquête Tool is uitgebreid en professioneel, maar is ontworpen voor gebruikers die niet dagelijks van de tool gebruik maken. We hebben het gebruik simpel gehouden.
  • Data staat veilig opgeslagen op servers in Nederland. Hiermee voldoen we aan de AVG. De servers (de plaats waar je data opgeslagen staat) van SurveyMonkey staan buiten Europa, zo kunnen zij niet voldoen aan de AVG.
  • Onderzoekdoen.nl hanteert scherpe prijzen voor het gebruik van de tool. Bij alle licenties kan je onbeperkt aantal respondenten verzamelen. Daarnaast bieden we een "prepaid licentie", waarbij je niet vast zit aan een contract. Ook bieden we licenties aan waarmee onbeperkt samengewerkt kan worden. Voor iedere medewerker in de organisatie kan een eigen account aangemaakt worden, zonder extra kosten. Bij SurveyMonkey dien je voor iedere gebruiker apart te betalen.
  • De enquête tool van Onderzoekdoen.nl uitgebreid, je kunt de tool gebruiken voor vrijwel ieder enquête onderzoek.

Klantervaringen

Met de handige enquête tool voer ik regelmatig klantonderzoeken uit. Dit levert mij waardevolle inzichten op onze organisatie te verbeteren

Jerom Kok, Eigenaar installatie bedrijf

Fijn dat er altijd iemand klaarzit met verstand van zaken die mij rustig helpt als ik er even niet uitkom.

Annelies Meijer, Staff medewerker drukker
Bekijk meer klantervaringen

Onderzoekdoen.nl Enquête applicatie

Vele vraag typen mogelijk

De tool biedt een grote variëteit aan vraag typen, waaronder onder andere: meerkeuzevragen, open vragen, beoordelingsvragen, matrixvragen etc.

Exporteren naar Excel of een PDF-Rapport maken

De tool biedt een ruim aantal mogelijkheden aan voor het bekijken en analyseren van de ontvangen data. Ook is het mogelijk je resultaten te exporteren naar Excel of een PDF-rapport te maken.

100% Veilige Nederlandse applicatie

Data wordt opgeslagen in Nederland, standaard wordt gebruik gemaakt van een SSL-verbinding voor de veilige overdracht van data. Dagelijks zitten er Nederlands sprekende professionals klaar om je te helpen bij het uitvoeren van je onderzoeken.

Direct zelf proberen? Direct gratis starten