Onderzoekdoen.nl Privacy

Enquête tool - 100% AVG Compliance, 100% Nederlands

Privacy onze hoogste prioriteit

Doormiddel van de tools en onderzoeken van Onderzoekdoen.nl wordt een grote hoeveelheid aan data verzameld. Het heeft onze hoogste prioriteit om deze data zorgvuldig op te slaan en te beveiligen. Onderzoekdoen.nl is 100% AVG (GDPR) compliance en werkt enkel samen met partijen die dit ook zijn. Goed om te weten is dat onze data servers in Nederland gevestigd zijn.

Privacyverklaring voor respondenten

Wanneer je als respondent een onderzoek hebt ingevuld, dan val je onder de privacyverklaring van de enquêteur (de onderzoeker), neem contact op met de enquêteur om de privacy verklaring in te zien. Om je recht uit te oefenen om data op te vragen, aan te passen of te verwijderen neem je tevens contact op met de enquêteur. Je vindt de contactgegevens van de enquêteur in de privacyverklaring welke je aan de onderkant van het onderzoek vindt.

Privacyverklaring voor gebruikers en klanten van Onderzoekdoen.nl

Heb je informatie aangevraagd, maak je gebruik van een van onze tools of voeren we een full service onderzoek voor je uit? Dan geldt de privacyverklaring voor gebruikers en klanten van Onderzoekdoen.nl. Om uit te leggen hoe we omgaan met jouw data hebben we een privacyverklaring opgesteld. Deze kan je hier bekijken.
Het gaat hier om de data die we van jou verzamelen voor de uitvoering van de dienstverlening. De data die verzamelend wordt tijdens de dienstverlening, bijvoorbeeld over jouw klanten, cliënten of medewerkers, valt onder de verwerkersovereenkomst.

Bekijk privacyverklaring

Verwerkersovereenkomst

Verzamel je (bijzondere) persoonsgegevens met de tools van Onderzoekdoen.nl of voeren we een full service opdracht voor je uit? Wij zorgen ervoor dat jouw data op verantwoorde wijze wordt opgeslagen. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor jouw data is het noodzakelijk dat we een verwerkersoveenkomst overeenkomen. Je kunt ons jullie eigen verwerkersoveenkomst sturen, of we kunnen gebruik maken van de standaard verwerkersoveenkomst van Onderzoekdoen.nl.

  • Wanneer je jullie eigen verwerkersovereenkomst wilt gebruiken, stuur dan je verwerkersovereenkomst naar ons toe. Onze contact gegevens vind je op onze contact pagina.
  • Wanneer je de verwerkersovereenkomst van Onderzoekdoen.nl wilt gebruiken stuur dan een e-mail via de contact pagina met daarin jullie organisatienaam, adresgegevens, KVK-nummer en de naam van de verantwoordelijke.