horeca onderzoek

Onderzoek in de horeca

Concrete en bruikbare informatie verzamelen voor jouw horecazaak

Altijd beschikken over de juiste informatie

Voor klantgerichte organisaties is het van cruciaal belang te weten hoe klanten denken over je winkel. Wat waarderen ze, wat gaat er goed en waar is ruimte voor verbetering? Door het (continu) meten van prestaties worden concrete verbeterpunten inzichtelijk en kan er structureel gewerkt worden aan de organisatie.

Onderzoekdoen.nl kan je op diverse manieren helpen om informatie te verzamelen. We kunnen je complete (klant)onderzoek uitvoeren of je kunt zelf aan de slag met onze enquêtetool voor het zelfstandig uitvoeren van een enquêteonderzoek.
Data direct vanuit de winkels verzamelen we door middel van mystery shopping of door middel van een enquêtezuil.
horeca onderzoek

Waarom?
Bruikbare informatie is van cruciaal belang om bij te kunnen sturen en het bedrijf vooruit te helpen. Immers, om te kunnen verbeteren moet je eerst weten wat er niet goed gaat.

  • Bruikbare informatie verzamelen vormt de basis om de organisatie te verbeteren.
  • Verschillen in perioden en tussen verschillende vestigingen worden inzichtelijk. Welke horecalocaties werken wel volgens de formule en welke niet?
  • Door echt naar je klanten te luisteren weet je wat de wensen zijn, hier op inspelen levert commerciële voordelen op.
  • Doordat medewerkers weten dat ze getest worden doen ze direct een stapje extra!

We helpen je graag!
Ben je opzoek naar bepaalde informatie maar weet je niet goed welke onderzoeksmethode toe te passen?
Neem contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons kantoor in Groningen bereiken op: 050 - 55 32 690, ons kantoor in Utrecht is te bereiken op: 030 - 227 18 75. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

Doorlezen:

Full service onderzoek

Binnen jouw horeca spelen altijd (klant)vragen waar duidelijkheid over gewenst is. We komen graag met je in contact om dit te bespreken, vervolgens bekijken we welke onderzoek tools hier het beste bij passen en hoe we het onderzoek gaan inrichten. Uiteindelijk resultaat: duidelijke conclusies en aanbevelingen voor jouw horecaonderneming.

Neem contact voor meer informatie

Zelfstandig enquêteonderzoek uitvoeren

Zelf aan de slag met enquêteonderzoek? Met onze krachte enquêtetool kan je zelfstandig enquêteonderzoek uitvoeren. Kom je er even niet uit? Dan helpen we je graag weer op weg.

Meer informatie enquêtetool

Mystery shopping

Onze mystery shoppers zijn de ogen van jouw klanten. Wordt er in de horeca locaties gewerkt volgens de formule? Doen medewerkers een stapje extra voor de klanten? Onze Mystery Shoppers zoeken het uit.

Meer informatie Mystery Shopping

mystery shopping horeca

Enquêtezuil

Een paar korte concrete vragen aan je klanten? Gebruik de enquêtezuil, een leuke speelse manier om antwoorden te verzamelen van je klanten.

Meer informatie Enquêtezuil


Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.Meer weten? Neem contact met ons op