kinderopvangonderzoek

Kinderopvangonderzoek

Waardevolle feedback verzamelen om de
kinderopvanglocatie te verbeteren

Kinderopvang en onderzoek

Voor ouders is hun eigen kind het meest waardevolle bezit. Ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kind in goede handen is op het centrum. Om ouders extra vertrouwen te geven kunnen de resultaten van een ouderonderzoek waardevol zijn voor de keuze van een kinderopvang.We helpen je graag om informatie en meningen over het centrum te verzamelen. Dit kan je zelf doen met onze eenvoudig te gebruiken enquêtetool, maar we kunnen ook je gehele onderzoek uitvoeren (Full service onderzoek). Onderzoekdoen.nl heeft bijvoorbeeld voor verschillende kinderopvangcentra een volledig oudertevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Ook hebben we diverse kwaliteitsmetingen kinderopvang uitgevoerd.
kinderopvangonderzoek

Waarom?
Bruikbare informatie is van cruciaal belang om bij te kunnen sturen en het bedrijf vooruit te helpen. Immers, om te kunnen verbeteren moet je eerst weten wat er niet goed gaat.
  • Bruikbare informatie verzamelen vormt de basis om de organisatie te verbeteren.
  • Verschillen in perioden en tussen verschillende kinderopvangcentra worden inzichtelijk.
  • Door echt naar de ouders te luisteren weet je wat de wensen zijn, hier op inspelen levert commerciële voordelen op.
  • Doordat medewerkers weten dat ze getest worden doen ze direct een stapje extra!

We helpen je graag!
Ben je opzoek naar bepaalde informatie maar weet je niet goed welke onderzoek methode toe te passen?
Neem contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons kantoor in Groningen bereiken op: 050 - 55 32 690, ons kantuur in Utrecht is te bereiken op: 030 - 227 18 75. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

Zelfstandig Enquêteonderzoek uitvoeren

Zelf aan de slag met enquêteonderzoek? Met onze krachte enquêtetool kan je zelfstandig enquêteonderzoek uitvoeren. Kom je er even niet uit? Dan helpen we je graag weer op weg.

Meer informatie enquêtetool

Full Service kinderopvangonderzoek

Wil je een onderzoek uitvoeren binnen de kinderopvang maar wil je niet zelf het onderzoek uitvoeren? De onderzoek professionals van Onderzoekdoen.nl voeren graag je onderzoek uit.

Neem contact op met Onderzoekdoen.nl voor een fullservice onderzoek

Enquêtezuil

Een paar korte concrete vragen aan de ouders? Dit kan eenvoudig met een enquêtezuil van Onderzoekdoen.nl Gebruik de enquêtezuil, een leuke speelse manier om antwoorden te verzamelen van je klanten.

Meer informatie enquêtezuilWil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.Meer weten? Neem contact met ons op