Voorbeeld vragen klanttevredenheids onderzoek

Waardevolle klantinformatie ophalen

Klanttevredenheidsonderzoek vragen

Wanneer je met onze enquête tool zelfstandig een klanttevredenheidsonderzoek wil gaan opzetten dan kan het helpen om de vragen klanttevredenheidsonderzoek te bekijken om inspiratie op te doen voor je eigen onderzoek.
Let wel op dit zijn voorbeeld vragen klanttevredenheidsonderzoek het zorgvuldig uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoek vereist kennis en ervaring!

 • Voorbeeld klantonderzoek: product
 • Voorbeeld klantonderzoek: klantenservice

 • Lees ook: Enquête vragen opstellen

  Klanttevredenheidsonderzoek

  Uit onderzoek blijkt dat dat klanten die jouw organisatie hoog waarderen, meer besteden, vaker terugkomen en vrienden en collega's informeren over deze unieke experience. Om als bedrijf bij de top te komen van meest "gewilde" bedrijven is het noodzakelijk om goed inzichtelijk te hebben wat je klanten waarderen zodat je hieraan concrete verbeter stappen kunt verbinden.

  Onderzoekdoen.nl kan je op verschillende manieren ondersteunen bij het creëren van fans voor jouw organisatie. Om van klanten fans te kunnen maken is het noodzakelijk eerst te weten waar de organisatie nu staat. Hiervoor dient een klanttevredenheidsonderzoek. Je kunt zelf een klanttevredenheidsonderzoek opstellen en uitvoeren met onze enquête tool, of je kunt een full service onderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl.

  Voor deze klanten mochten we eerder een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren:

  Klanttevredenheidsonderzoek mogelijkheden

  • Zelf een klanttevredenheidsonderzoek opzetten? Met onze krachtige enquête tool kan je zelfstandig een professioneel klanttevredenheidsonderzoek opzetten
  • Naast een standaard klanttevredenheidsonderzoek kan je ervoor kiezen om "continu" klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren.
  • Wil je er zeker van zijn dat je onderzoek professioneel opgezet wordt en uitgevoerd wordt? Laat je onderzoek dan uitvoeren door de professionals van Onderzoekdoen.nl.

  Klanttevredenheidsonderzoek full service laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl

  We hebben uitgebreide ervaring met het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek, we zouden ook graag het klanttevredenheidsonderzoek voor jouw organisatie uitvoeren! We voeren het onderzoek uit in drie duidelijke stappen:

  1. Fase 1: Samen bepalen we de thema's voor het onderzoek, op basis hiervan komen we met een voorstel voor de opzet van het onderzoek.
  2. Fase 2: In de tweede fase verzamelen we de data. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail, maar ook doormiddel van een algemene link.
  3. Fase 3: In de derde fase verwerken we de verzamelde resultaten en verwerken we dit tot een overzichtelijk rapport.

  Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

  Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

  Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.


  Zelfstandig een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren

  Met behulp van onze enquête tool kan je eenvoudig een klantonderzoek opzetten in de huisstijl van de eigen organisatie. Meer informatie enquête tool Bekijk ook: klanttevredenheidsonderzoek, ISO klanttevredenheidsonderzoek

  Ervaring sinds 2006

  Onderzoekdoen.nl bestaat sinds 2006. Sinds 2006 hebben we voor vele organisaties klanttevredenheidsonderzoek mogen uitvoeren. Gedurende het onderzoek maar ook na het onderzoek blijven we kritisch op het proces en het onderzoek. Steeds zijn we bezig om te kijken hoe we de onderzoeken nog beter kunnen uitvoeren.

  100% Veilige Nederlandse tools

  Data wordt opgeslagen in Nederland, standaard wordt gebruik gemaakt van een SSL verbinding voor de veilige overdracht van data. Dagelijks zitten er Nederlands sprekende professionals klaar om je te helpen bij het uitvoeren van je onderzoeken.

  Vragen? We helpen graag! Contact opnemen