Kwaliteitsmeting kinderopvang

Kwaliteitsmeting kinderopvang

Krijg concrete inzichten over de kwaliteit van het kinderopvang centrum

Een Kwaliteitsmeting kinderopvang uitvoeren

Een kwaliteitsmeting voor jouw kinderopvang centrum is erg waardevol. Een kwaliteitsmeting levert inzichten op waarmee de organisatie verder geoptimaliseerd kan worden. Ook is het een krachtig communicatiemiddel naar ouders: "Ons kinderopvang centrum scoort een 8,2".

kwaliteitsmeting kinderopvang


Zelf Kwaliteitsmeting kinderopvang uitvoeren, of de meting laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl

Om inzichten te verzamelen kan je zelf een kwaliteitsmeting uitvoeren met onze krachtige enquête tool, de tool biedt uitgebreide mogelijkheden voor het inrichten van de enquête, het verzamelen van respondenten en het analyseren van de data.
Onderzoekdoen.nl heeft inmiddels voor diverse kinderopvang centra een kwaliteitsmeting mogen uitvoeren, we beschikken over geruime kennis en ervaring in de "kinderopvang wereld". Met deze kennis en ervaring in combinatie onze uitgebreide achtergrond kunnen we de kwaliteitsmeting kinderopvang op een professionele wijze uitvoeren. Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

kwaliteitsmeting kinderopvang

Hoe werkt een kwaliteitsmeting kinderopvang uitgevoerd door Onderzoekdoen.nl?

Een kwaliteitsmeting kinderopvang uitgevoerd door Onderzoekdoen.nl bestaat uit drie fases: Kwaliteitsmeting opzetten, respondenten verzamelen en data analyse.

  • Fase 1: Kwaliteitsmeting opzetten
    Onderzoekdoen.nl heeft een uitgebreide database met thema's en vragen waarmee de kwaliteit van het kinderopvang centrum bepaald kan worden. Deze thema's zijn gebasseerd op wetenschappelijk onderzoek waardoor kwaliteit is gewaarborgd.

  • Fase 2: Respondenten verzamelen
  • Zodra de kwaliteitsmeting is ingericht kan gestart worden met het verzamelen van respondenten. Respondenten worden per e-mail uitgenodigd voor de kwaliteitsmeting, respons per e-mail adres wordt bijgehouden. De uitnodigingse-mail wordt verstuurd in de huisstijl van de eigen organisatie.

  • Fase 3: Data analyse
  • Zodra de data verzameld is kan de data geanalyseerd worden en verwerkt. Onderzoekdoen.nl maakt uitgebreide analyses van de data om zo alle informatie boven water te krijgen. De resultaten worden teruggekoppeld in duidelijke visuals, numerieke waarden en heldere conclusies.


Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.Meer weten? Neem contact met ons op