Medewerkerstevreden- heidsonderzoek

Laat je medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren door de specialisten van Onderzoekdoen.nl


Waarom een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) (laten) uitvoeren?

Echt succesvolle organisaties zijn succesvol door de passie en energie van de medewerkers. De rol die de medewerker speelt als energiebron voor goede prestaties vraagt om inzicht in de beleving van uw medewerkers. Hoe staat het met de medewerkertevredenheid, wat verwachten medewerkers van hun werk en werkgever, waardoor worden ze gedreven en hoe staat het met de betrokkenheid bij uw organisatie.

Elke organisatie wenst gemotiveerde medewerkers te hebben en te behouden. Deze ambitie vormgeven is een uitdaging. Een uitdaging die ook nadrukkelijk gezocht moet worden. Het behoud van betrokken medewerkers en het inrichten van een effectieve organisatie zijn doelen die elke organisatie zoekt.

Drijfveren van uw medewerkers

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) richt zich op de tevredenheid van medewerkers. De tevredenheid wordt niet alleen bepaald door het organisatieklimaat zoals de samenwerking, de werkinhoud en de collega’s. Een belangrijk startpunt is wat medewerkers drijft. Zoekt een werknemer zekerheid of uitdaging, een balans tussen werk en privé, een leuke werkinhoud of fijne collega’s? De mate waarin dit aangetroffen wordt is bepalend voor de tevredenheid, betrokkenheid en uiteindelijk ook voor de loyaliteit.

Onderzoekdoen.nl biedt Verschillende typen medewerkerstevredenheidsonderzoeken aan:

  1. Standaard medewerkerstevredenheids- onderzoek
    We nemen alle thema's welke invloed hebben op medewerkerstevredenheids op in het onderzoek en maken hierover een duidelijke visuele en statisische rapportage op.
  2. Maatwerk medewerkerstevredenheids- onderzoek
    In overleg bepalen we de thema's van het medewerkerstevredenheidsonderzoek en bepalen zo de focus van het onderzoek.
  3. Specifiek medewerkerstevredenheids- onderzoek
    Wanneer je specifiek een of meerdere thema's wilt onderzoeken kan je kiezen voor een specifiek medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Meer weten? Neem contact met ons op