klantonderzoek bewoners

Onderzoek voor woningscorporaties

Krijg meer inzicht over de mening van bewoners

Verkrijg waardevolle informatie over de tevredenheid en wensen van bewoners

Zijn we nog op de goede weg? Hoe waarderen onze bewoners de woning waarin zij wonen. Hoe ervaren onze bewoners reparatieverzoeken? Een bewonersonderzoek levert waardevolle informatie op, waarmee de dienstverlening verbetert kan worden.

Waarom?
Bruikbare informatie is van cruciaal belang om bij te kunnen sturen en de woningcorporatie vooruit te helpen. Immers, om te kunnen verbeteren moet je eerst weten wat er goed gaat en wat er niet goed gaat.

  • Bruikbare informatie verzamelen vormt de basis om de woningcorporatie te verbeteren.
  • Verschillen in perioden en buurten worden inzichtelijk.
  • Door aan het werk te gaan met de belangrijkste kritiek punten kan de bewonerstevredenheid snel verbetert worden.
  • Bewoners waarderen het wanneer er gevraagd wordt naar de mening

We helpen je graag!
Wanneer je een bewonersenquête wilt afnemen is het goed om eerst te bedenken of je dit zelfstandig intern wilt uitvoeren met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl, of dat je dit door de onderzoekspecialisten van Onderzoekdoen.nl wilt laten uitvoeren. Wanneer je niet zoveel ervaring hebt met het doen van onderzoek dan je dit het beste laten uitvoeren.

Vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons kantoor in Groningen bereiken op: 050 - 55 32 690, ons kantuur in Utrecht is te bereiken op: 030 - 227 18 75. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

klantonderzoek bewoners


Zelfstandig een bewonersonderzoek uitvoeren

Zelf aan de slag met een bewonersonderzoek? Met onze krachte enquête tool kan je zelfstandig enquête onderzoek uitvoeren. Kom je er even niet uit? Dan helpen we je graag weer op weg.

Meer informatie Enquête Tool

Bewonersonderzoek uit laten voeren

Onderzoekdoen.nl kan op professionele wijze jouw bewonersonderzoek uitvoeren. Aan de hand van specifieke thema's wordt bekeken welke onderdelen deel uitmaken van het onderzoek. Onderzoekdoen.nl voert sinds 2006 onderzoeken uit en heeft zodoende geruime ervaring in het doen van onderzoek.

Neem contact op


Gratis en vrijblijvend meer informatie ontvangen

Vrijblijvend meer informatie over dit onderwerp ontvangen? We sturen het je graag per e-mail toe!Meer weten? Neem contact met ons op