Ouderonderzoek kinderopvang

Zelfstandig een ouderonderzoek kinderopvang opzetten met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl, of laten uitvoeren door de experts van Onderzoekdoen.nl.

Ouderonderzoek kinderopvang op een manier die aansluit bij de eigen kinderopvang locatie

Zelfstandig een ouderonderzoek kinderopvang uitvoeren met de ondersteuning van de experts van Onderzoekdoen.nl, of ouderonderzoek kinderopvang uit laten voeren door Onderzoekdoen.nl. Onderzoekdoen.nl is een flexibel onderzoekbureau, we kunnen je een enquête tool aanleveren waarmee je zelfstandig een ouderonderzoek kinderopvang kunt uitvoeren of we kunnen je complete onderzoek uitvoeren.

Een zelfstandig tevredenheidsonderzoek geeft inzichten hoe klanten denken over jouw kinderopvang locatie. Deze inzichten kunnen gebruikt worden om de dienstverlening verder te verbeteren, maar kan ook gebruikt worden om stakeholders zoals bijvoorbeeld potentiële nieuwe ouders te informeren over de dienstverlening.

Flexibel:
Antwoorden kunnen op flexibele wijze verzameld worden. Respondenten kunnen de vragenlijst digitaal invullen, bijvoorbeeld op een smartphone of tablet. Maar de vragenlijst kan ook op papier, telefonisch of doormiddel van een interview afgenomen worden.

Continu of periodiek
Je kunt ervoor kiezen om continu ouderonderzoek kinderopvang uit te voeren, klanten worden dan door het hele jaar heen uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Resultaten worden dan zichtbaar in een helder dashboard.
Ook is het mogelijk om eens per halfjaar of per jaar de tevredenheid te meten, aan het einde van de periode wordt dan een groep klanten uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek.

Verslaglegging
De resultaten van het ouderonderzoek kinderopvang kan je terugvinden in een dashboard tool. Hiermee kan je zelf de resultaten inzien en analyseren. Verder ontvang je een adviesrapport van resultaten, te samen met een diepte analyse, een Powerpoint bestand en een infographic met de belangrijkste resultaten. Ook kan je de resultaten koppelen aan je website, om zoekende ouders te overtuigen van de dienstverlening. ouderonderzoek kinderopvangVoordelen

  • Flexibel, vele mogelijkheden voor het invullen van het onderzoek. Waaronder maar niet uitsluitend: op papier, via een smartphone/tablet, PC of doormiddel van een telefonisch interview
  • Zelf bepalen of je zelf het onderzoek uitvoert of dit door de experts van Onderzoekdoen.nl laat doen.
  • Bruikbare en betrouwbare resultaten
  • Onderzoek wordt uitgevoerd door een externe gerenomeerde organisatie
ouderonderzoek kinderopvang

Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.


Je mag ons altijd even bellen: 030 - 227 18 75 (kantoor Utrecht) of 050 - 55 32 690 (kantoor Groningen).

Meer weten? Neem contact met ons op