Tevredenheidsonderzoek kinderopvang

Zelfstandig een tevredenheidsonderzoek opzetten met de enquête tool van Onderzoekdoen.nl, of laten uitvoeren door de experts van Onderzoekdoen.nl.

Tevredenheidsonderzoek kinderopvang op een manier die aansluit bij de eigen kinderopvanglocatie

Zelfstandig tevredenheidsonderzoek kinderopvang uitvoeren met de ondersteuning van de experts van Onderzoekdoen.nl, of tevredenheidsonderzoek kinderopvang uit laten voeren door Onderzoekdoen.nl. Onderzoekdoen.nl is een flexibel onderzoekbureau, we kunnen je een enquête tool aanleveren waarmee je zelfstandig tevredenheidsonderzoek kinderopvang kunt uitvoeren of we kunnen je complete onderzoek uitvoeren.

Een zelfstandig tevredenheidsonderzoek geeft inzichten hoe klanten denken over jouw kinderopvang ocatie. Deze inzichten kunnen gebruikt worden om de dienstverlening verder te verbeteren, maar kan ook gebruikt worden om stakeholders zoals bijvoorbeeld potentiële nieuwe ouders te informeren over de dienstverlening.

Flexibel:
Antwoorden kunnen op flexibele wijze verzameld worden. Respondenten kunnen de vragenlijst digitaal invullen, bijvoorbeeld op een smartphone of tablet. Maar de vragenlijst kan ook op papier, telefonisch of door middel van een interview afgenomen worden.

Continu of periodiek
Je kunt ervoor kiezen om continu tevredenheidsonderzoek kinderopvang uit te voeren, klanten worden dan door het hele jaar heen uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Resultaten worden dan zichtbaar in een helder dashboard.
Ook is het mogelijk om eens per halfjaar of per jaar de tevredenheid te meten, aan het einde van de periode wordt dan een groep klanten uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek.

Verslaglegging
De resultaten van het tevredenheidsonderzoek kinderopvang kan je terugvinden in een dashboard tool. Hiermee kan je zelf de resultaten inzien en analyseren. Verder ontvang je een adviesrapport van resultaten, tezamen met een diepteanalyse, een Powerpoint bestand en een infographic met de belangrijkste resultaten. Ook kan je de resultaten koppelen aan je website, om zoekende ouders te overtuigen van de dienstverlening. tevredenheidsonderzoek kinderopvangVoordelen

  • Flexibel, vele mogelijkheden voor het invullen van het onderzoek. Waaronder maar niet uitsluitend: op papier, via een smartphone/tablet, PC of door middel van een telefonisch interview
  • Zelf bepalen of je zelf het onderzoek uitvoert of dit door de experts van Onderzoekdoen.nl laat doen.
  • Bruikbare en betrouwbare resultaten
  • Onderzoek wordt uitgevoerd door een externe gerenommeerde organisatie
tevredenheidsonderzoek kinderopvang

Wil je meer informatie of een gratis voorstel op maat?

Bel met onze accountmanager Jos Smit MSc voor een persoonlijk advies via 050 - 55 32 690.

Of laat hieronder je gegevens achter. Dan sturen we je meer informatie of een gratis voorstel op maat.


Je mag ons altijd even bellen: 030 - 227 18 75 (kantoor Utrecht) of 050 - 55 32 690 (kantoor Groningen).

Lees ook: Ouderonderzoek kinderopvang

Meer weten? Neem contact met ons op