horeca onderzoek

Zorg en onderzoek

Zelf onderzoek uitvoeren in de zorg of onderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl

Altijd beschikken over de juiste informatie

Voor zorg organisaties is het van cruciaal belang te weten hoe klanten denken over je organisatie. Wat waarderen cliënten, wat gaat er goed en waar is ruimte voor verbetering. Door het (continu) meten van prestaties worden concrete verbeter punten inzichtelijk en kan er structureel gewerkt worden aan de organisatie.

Onderzoekdoen.nl kan je op diverse manieren helpen om informatie te verzamelen. We kunnen je complete cliëntervaringsonderzoek uitvoeren of je kunt zelf aan de slag met onze enquête tool voor het zelfstandig uitvoeren van een cliëntervaringsonderzoek.
Of data direct vanuit de locatie verzamelen we door middel van enquête zuil.

clientervaringsonderzoek

Waarom?
Bruikbare informatie is van cruciaal belang om bij te kunnen sturen en het organisatie vooruit te helpen. Immers, om te kunnen verbeteren moet je eerst weten wat er niet goed gaat.

  • Specifieke keurmerken of opdrachtgevers eisen een kwaliteitsevaluatie.
  • Bruikbare informatie verzamelen vormt de basis om de organisatie te verbeteren.
  • Verschillen in perioden en tussen verschillende vestigingen worden inzichtelijk. Welke horeca locaties werken wel volgens de formule en welke niet?
  • Door echt naar je klanten te luisteren weet je wat de wensen zijn, hier op inspelen levert commerciële voordelen op.
  • Doordat medewerkers weten dat ze getest worden doen ze direct een stapje extra!

We helpen je graag!
Ben je opzoek naar bepaalde informatie maar weet je niet goed welke onderzoek methode toe te passen?
Neem contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons kantoor in Groningen bereiken op: 050 - 55 32 690, ons kantuur in Utrecht is te bereiken op: 030 - 227 18 75. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

Doorlezen:

Full service onderzoek

Onderzoekdoen.nl heeft geruime ervaring in het uitvoeren van onderzoeken in de zorg. We helpen je graag met het uitvoeren van een Full service onderzoek.

Neem contact voor meer informatie

Zelfstandig Enquête onderzoek uitvoeren

Zelf aan de slag met cliëntervaringsonderzoek enquête onderzoek? Met onze krachte enquête tool kan je zelfstandig enquête onderzoek uitvoeren. Kom je er even niet uit? Dan helpen we je graag weer op weg.

Meer informatie Enquête Tool

clientervaringsonderzoek

Enquête zuil

Een paar korte concrete vragen aan je cliënten? Gebruik de enquête zuil, een leuke speelse manier om antwoorden te verzamelen van je klanten.

Meer informatie Enquête zuil


Gratis en vrijblijvend meer informatie ontvangen

Vrijblijvend meer informatie over dit onderwerp ontvangen? We sturen het je graag per e-mail toe!Meer weten? Neem contact met ons op