Smiley enquête

Met een smiley enquête op locatie gepresenteerd op de feedback zuil van Onderzoekdoen.nl kan je eenvoudig de klanttevredenheid meten. Door middel van enkele eenvoudige vragen die met een smiley beantwoord kunnen worden krijg je op een leuke speelse wijze antwoord op je vragen.

Eenvoudig klanttevredenheid meten op locatie

Een smiley enquête zet je zelfstandig op of laat je inrichten door de professionals van Onderzoekdoen.nl. Voor het zelfstandig opzetten van een smiley enquête maak je gebruik van de krachtige en eenvoudig te gebruiken standaard generieke enquête tool van Onderzoekdoen.nl.

Hierin kan je naast een smiley enquête ook kiezen uit een breed aanbod aan andere vraagtypes.

Voor wie?

De feedback zuil, ook wel smiley paal genoemd, is breed inzetbaar en is te gebruiken voor vele verscheidene onderzoek doelstellingen.

 1. Retail / winkels
 2. Beurzen
 3. Sportscholen
 4. Zorgcentra
 5. Horeca

Waarom smiley enquête opzetten?

 • Om een dienstverlening op te bouwen aan de hand van de wensen van de klant is het belangrijk continu klantreacties te ontvangen, op deze wijze kan je snel inspelen op de wensen/eisen van de klant. Klanten vinden het fijn om feedback te geven helemaal als hier ook écht wat mee gedaan wordt.
 • Sommige klanten hebben niet de tijd om een regulier onderzoek in te vullen. Door middel van een feedback zuil krijg je ook van de “drukke klanten” een reactie.
 • Goede resultaten? Deel deze eenvoudig zodat potentiële klanten zien hoe jouw bedrijf gewaardeerd wordt. Deel je resultaten met Google voor een “star-rating” in Google.
 • Realtime klantreacties verzamelen vanaf verschillende locaties.
 • Onderzoeken vanaf afstand inladen en plannen.
 • Uitgebreide mogelijkheden om je eigen huisstijl toe te voegen.
 • 100% AVG Compliance.

Een smiley enquête onderzoek opzetten

Het opzetten van een smiley enquête bestaat uit drie eenvoudige stappen:

1. Enquête aanmaken

Zet je smiley enquête op in de enquête tool van Onderzoekdoen.nl.

2. Feedback zuil plaatsen

Wij komen de feedback zuil op locatie langsbrengen en zullen deze voor je installeren. Op die manier kun je direct beginnen met het verzamelen van waardevolle feedback.

3. Analyseer resultaten

Bekijk en analyseer realtime de antwoorden die binnenkomen. Met het dashboard van onze klantmonitor kun je alle data realtime volgen en direct handelen indien nodig.

Bekijk hier meer informatie over onze feedback zuil, smiley klanttevredenheid en klanttevredenheid zuil.

Smiley enquête laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl

Onze gespecialiseerde onderzoekers voeren dit onderzoek graag voor je uit. Wil je graag meer informatie en een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 050 - 55 32 690.

Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Groningen, maar we voeren onze marktonderzoeken uit door heel Nederland. Waaronder, maar niet uitsluitend, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Meer informatie?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen omtrent onze smiley enquête? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Een selectie van onze tevreden klanten:

FAQ

Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat is de doorlooptijd van een onderzoek?

Een onderzoek is opgedeeld in drie fases. Fase 1 (opstellen onderzoek) en Fase 2 (data verzameling) duren gemiddeld 2-3 weken. Voor Fase 3 (analyse en rapportage) staat max. 3 weken. De doorlooptijd van een volledig onderzoek komt dus uit op max. 9 weken.

Wat zijn de kosten voor het laten uitvoeren van dit onderzoek door Onderzoekdoen.nl?

De kosten voor het uitvoeren van dit onderzoek hangt van verschillende factoren af. Enkele van deze factoren zijn het aantal groepen in je respondentengroep, de manier van data verzameling en de omvang van je onderzoek. We sturen je graag kosteloos en vrijblijvend een projectvoorstel op maat.

Hoe zit het met de privacy / AVG?

Bij het uitvoeren van een onderzoek volgen we strikt de AVG. Voor respondenten komt een privacyverklaring beschikbaar en met klanten stellen we een verwerkersovereenkomst op.

Kan ik het onderzoek ook zelf uitvoeren?

Met onze enquêtetool zou je het onderzoek ook zelf kunnen uitvoeren. Echter niet ieder onderzoek leent zich ervoor om het onderzoek zelf uit te voeren, bijvoorbeeld omdat het om een complex onderzoek gaat. Neem contact met ons op om te bepalen of je het onderzoek zelf zou kunnen uitvoeren of dat het beste is dat wij dit voor je doen.

Hoe zorgen we voor voldoende respons voor het onderzoek?

Afhankelijk van je doelgroep gaan we kijken naar een passende methode voor het verzamelen van voldoende respons. Ook heeft Onderzoekdoen.nl een panel met 65.000 respondenten welke we kunnen gebruiken voor jouw onderzoek

Hoeveel ervaring hebben jullie met een smiley enquête?

Wij hebben inmiddels vele verschillende smiley enquêtes uitgevoerd. In een online overleg bespreken we graag een aantal cases.

medewerkers onderzoekdoen.nl

Medewerkers betrokken bij dit onderzoek

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Onze onderzoek specialisten helpen je graag verder!