Certificeringen

Onderzoekdoen.nl beschikt over een aantal certificeringen welke aantonen dat wij aandacht hebben voor kwaliteit. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Continu evalueren we onze dienstverlening en kijken we welke stappen we kunnen zetten om de dienstverlening te verbeteren.

ISO 27001: Informatiebeveiliging

Dit certificaat toont aan dat Onderzoekdoen.nl grote aandacht heeft voor informatiebeveiliging en de beheersmaatregelen voor de ISO27001 heeft geïmplementeerd. Jaarlijks wordt Onderzoekdoen.nl geaudit voor de ISO27001. Op verzoek kan de verklaring van toepasselijkheid voor de ISO27001 opgestuurd worden. De audit voor de ISO27001 binnen Onderzoekdoen.nl wordt uitgevoerd door DigiTrust.

Bekijk certificaat
Onderzoekdoen.nl is gecertificeerd voor de ISO27001 sinds 2022.

BIO BBN1: Baseline Informatiebeveiliging Overheid

Als aanvulling op de ISO27001 wordt Onderzoekdoen.nl ook geaudit op de aanvullende maatregelen voor de BIO BBN1. Hiermee wordt aangetoond dat Onderzoekdoen.nl voldoet aan de eisen die de overheid stelt aan leveranciers op het gebied van informatiebeveiliging op niveau BBN1. De audit voor de aanvullende maatregelen voor de BIO BBN1 wordt uitgevoerd door DigiTrust.

Bekijk certificaat
Sinds 2022 wordt Onderzoekdoen.nl geaudit voor de BIOBBN1.

ISO9001: Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening van een hoog niveau is. Dat we duidelijke afspraken maken en deze nakomen. Dat eventuele klachten serieus genomen worden en netjes worden afgehandeld. Ook is er een continue focus op klanttevredenheid. Met de ISO9001 tonen we aan dat onze dienstverlening van een hoogwaardig niveau is. Onderzoekdoen.nl wordt door DigiTrust geaudit voor de ISO9001.

Bekijk certificaat
Onderzoekdoen.nl is gecertificeerd voor de ISO9001 sinds 2023.  

Data & Insights Network

Onderzoekdoen.nl is lid van Data & Insights Network (voorheen MOA). Door middel van het Data & Insights Network worden de onderzoekers continu voorzien van waardevolle kennis en ontwikkelingen op het gebied van onderzoek. Ook hebben we de gedragsverklaring van de Data & Insights Network ondertekend en hebben we ons hieraan gecommitteerd, hiermee laten we zien dat we betrouwbaarheid van onze onderzoeken belangrijk vinden.

Meer informatie
Onderzoekdoen.nl is sinds 2022 lid van het Data & Insights Network.

DigiTrust

De audits voor de ISO27001, ISO9001 en de controle op de aanvullende maatregelen voor de BIO BBN1 binnen Onderzoekdoen.nl worden uitgevoerd door DigiTrust. DigiTrust is een geaccrediteerde auditeur.

Meer informatie over Digitrust vind je op: www.digitrust.nl.

Meer informatie?

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent onze certificaten? Neem dan contact met ons op.

Een selectie van onze tevreden klanten: