Kinderopvang onderzoek

Voor ouders is hun eigen kind het meest waardevolle bezit. Ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kind in goede handen is op het kinderopvang centrum. Om ouders extra vertrouwen te geven kunnen de resultaten van een ouderonderzoek waardevol zijn voor de keuze van een kinderopvang.

Kinderopvang en onderzoek

We helpen je graag om informatie en meningen over het kinderopvang centrum te verzamelen. Dit kan je zelf doen met onze eenvoudig te gebruiken enquête tool, maar we kunnen ook je gehele onderzoek uitvoeren.

Onderzoekdoen.nl heeft bijvoorbeeld voor verschillende kinderopvang centra een volledig oudertevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Ook hebben we diverse kwaliteitsmetingen kinderopvang uitgevoerd.

Waarom kinderopvang onderzoek?

Wij helpen je graag om informatie over de kinderopvang te verzamelen. Een onderzoek bij een kinderopvang heeft namelijk meerdere belangen:

1. Kindgericht leren

Onderzoek helpt om educatieve methoden en programma’s te ontwikkelen die zijn afgestemd op de ontwikkelfasen en behoeften van kinderen.

2. Kwaliteitsverbetering

Door middel van onderzoek worden gebieden geïdentificeerd waar verbetering nodig is, zodat de diensten aangepast zodat er continu de beste kwaliteit geleverd kan worden.

3. Ouderbetrokkenheid

Voor ouders is onderzoek van belang om geïnformeerd te blijven over de beste kinderopvangen, waardoor ze actief deel kunnen nemen aan het leerproces van hun kinderen.

4. Veiligheid en welzijn

Het uitvoeren van een onderzoek kan bijdragen aan het ontwikkelen van handhaven van veiligheidsprotocollen en welzijnsnormen om de gezondheid en het welzijn van kinderen te waarborgen.

Het verzamelen van de informatie en meningen kun je eenvoudig zelf doen met onze enquêtetool.

Kinderopvang onderzoek laten uitvoeren door Onderzoekdoen.nl?

Onderzoekdoen.nl heeft voor verschillende kinderopvangcentra een volledig onderzoek uitgevoerd, waaronder verschillende tevredenheidsonderzoeken. Onze specialisten helpen je graag bij het opstellen en uitvoeren van het onderzoek. Naast het uitvoeren van kinderopvang onderzoeken, hebben we ook diverse kwaliteitsmetingen mogen doen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactpersoon
jelmer baken
Jelmer Baken MSc
Directeur Onderzoekdoen.nl

In 2015 ben ik begonnen met Onderzoekdoen.nl. Sindsdien heb ik Onderzoekdoen.nl uitgebouwd tot een gerenommeerd onderzoeksbureau. Ik ben verantwoordelijk voor de koers van Onderzoekdoen.nl.

Voor deze organisaties verzamelen wij inzichten:

icon lightning

Onderzoeken voor
de kinderopvang

Bruikbare en betrouwbare data vormen de basis voor het nemen van de juiste management beslissingen.

Tevreden medewerkers zijn loyaler aan de organisatie en zetten vaak net even dat stapje extra voor jouw klanten of een collega.

Met de NPS meting krijg je antwoord op de vraag: In welke mate zou je bedrijf of product X aanraden aan vrienden/familie/collega’s?

Met het Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) onderzoek kun je eventuele problemen bij medewerkers op tijd aanpakken.

De Customer journey (klantreis) geeft inzicht in de reis die jouw potentiële klant aflegt van oriëntatie tot aankoop van jouw product.

Klanten die jouw organisatie hoog waarderen, besteden meer geld, doen herhaaldelijke aankopen en informeren familie en vrienden.

Ontvang via meerdere, relevante bronnen feedback over een medewerker. Hierdoor krijg je een objectiever en vollediger beeld.

Onderzoekstools

Zelf onderzoek doen

Naast het laten uitvoeren van onderzoeken, is het ook mogelijk om zelf onderzoek te doen. Dit kan met behulp van onze producten.

man enquete invullen

Enquêtetool

Met onze gebruiksvriendelijke enquêtetool zet je snel en eenvoudig een onderzoek op.

vrouw enquete invullen

Klantmonitor

Met de Klantmonitor verzamel je reacties van klanten uit verschillende bronnen.

vrouw en kind enquete invullen zuil

Feedbackzuil

Met de feedbackzuil verzamel je klant ervaringen tijdens of net na de interactie.

Ervaringen

Wat zeggen jouw collega's?

"Voor het Centraal Orgaan opvang asielzoekers heeft Onderzoekdoen.nl een best complexe opdracht glansrijk uitgevoerd. Hierbij konden we rekenen op deskundigheid, goede bereikbaarheid, snelheid en meedenken met onze specifieke wensen. Het samenwerken met Jelmer en Maud was erg prettig. Mijn collega en ik bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!"
Merel coa

Merel Hollander

COA

"Verrassend eenvoudige tool en zeer vriendelijke én oplossingsgerichte backoffice. Resultaten overzichtelijk beschikbaar. Top ervaring!"
Nathalie

Nathalie Rauscher

Directrice, Fast Forward

Waarom de overheid kiest voor Onderzoekdoen.nl

We lichten graag toe waarom de overheid al jaren voor ons kiest als betrouwbare partner op het gebied van onderzoek.

icon sheet

ISO-certificaten

Wij voldoen aan de ISO9001 en ISO27001. Al onze data wordt in Nederland opgeslagen. Mogelijkheid tot inzicht in onze infrastructuur. Ook worden we jaarlijks (succesvol) geaudit op beheersmaatregelen van de BIO BBN1.

icon smiley

Geruime ervaring

We hebben veel kennis en ervaring met de specifieke behoeften van de overheid. We zijn toegankelijk en denken graag mee.

icon user

Gebruiksvriendelijk

Onze producten zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik. Inclusief mogelijkheid tot op maat gemaakte functionaliteiten.