onderzoeken

Onze onderzoeken

Wil je graag meer inzichten verkrijgen in het welzijn en de tevredenheid van je medewerkers? Of wil je weten hoe klanten over jouw organisatie denken? Welke vraag en doelgroep je ook hebt, Onderzoekdoen.nl kan je helpen bij het opzetten en uitvoeren van kwalitatief onderzoek.

Het doen van onderzoek zorgt ervoor dat je waardevolle inzichten krijgt zodat je jouw organisatie, bedrijf, vereniging of overheidsinstelling kunt blijven aanscherpen op de punten waar dat nodig is.

Ontmoet onze specialisten

Wij werken met een team van ervaren onderzoek specialisten die jou graag verder helpen met het opzetten en uitvoeren van jouw onderzoek. De afgelopen jaren hebben zij onderzoeken uitgevoerd voor allerlei gemeentes, overheids- en zorginstellingen, verenigingen, bedrijven en organisaties.

Hieronder vind je meer informatie over onze onderzoeken. Staat jouw onderzoek er niet tussen? Neem ook dan gerust contact met ons op. We staan altijd open voor maatwerk.

Contactpersoon

Jesper Pollmann
Jesper Pollmann MSc
Hoofd Onderzoeker

Na een bachelor sociologie en een master in de psychologie te hebben afgerond, ben ik sinds mei 2021 werkzaam bij Onderzoekdoen.nl. Sinds november 2021 ben ik Hoofd Onderzoeker. Ik zorg ervoor dat ons team voor iedere klant een passend onderzoek met nuttige inzichten uitvoert.