Onderzoekdoen.nl

Wij zijn een flexibel onderzoeksbureau met een passie voor het leveren van bruikbare en betrouwbare data. Of je nu zelfstandig onderzoek wilt uitvoeren met onze krachtige enquêtetool of de complete uitvoering aan ons wilt overlaten, wij staan voor je klaar. Professionaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staat bij ons centraal. Ontdek meer over ons bedrijf en de diverse onderzoeksdiensten die wij aanbieden.

Ons verhaal

Het verhaal van Onderzoekdoen.nl

Toen

‘Van zolderkamer tot goed lopende onderneming’ – dat is letterlijk het verhaal van Onderzoekdoen.nl. Jaren geleden begon huidig directeur Jelmer Baken op zijn zolderkamer online tools te ontwikkelen, destijds dit nog combinerend met zijn middelbare school. Dit zette hij voort terwijl hij het hoger onderwijs in ging, maar toen die opleiding ook was afgerond kwam hij in 2015 voor een belangrijke keuze te staan: in loondienst gaan of een eigen onderneming starten. Het is die keuze die heeft bepaald wie wij nu zijn en waar wij nu staan.

Wie we nu zijn

In de jaren daarna is Onderzoekdoen.nl snel gegroeid. Er werden nieuwe programmeurs en onderzoekers aangenomen en het team werd uitgebreid met een accountmanager, marketingmedewerker en kwaliteitsmedewerker. Daarmee is Onderzoekdoen.nl uitgegroeid tot een flexibel onderzoeksbureau, dat je enerzijds tools kan aanleveren voor het zelfstandig doen van onderzoek, maar waar je er ook voor kunt kiezen om je complete onderzoek te laten uitvoeren.

Wat wij doen

Met onze ruime ervaring en expertise helpen wij organisaties om waardevolle inzichten te verkrijgen, zodat zij sterk onderbouwde beslissingen kunnen nemen.

Tools voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoek

Voor het doen van zelfstandig onderzoek hebben we een slimme enquêtetool gebouwd. Met deze enquêtetool kan je eenvoudig zelfstandig onderzoek doen.

Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag. Specifieke technische wensen? Laat het ons weten, we houden van een uitdaging!

Onze onderzoekstools
icon grafiek

Op professionele wijze laten uitvoeren van onderzoek

Wanneer je zelf niet beschikt over de juiste kennis voor het uitvoeren van het onderzoek dan kan Onderzoekdoen.nl je onderzoek vakkundig uitvoeren.

Onderzoekdoen.nl heeft eigen onderzoek specialisten in dienst en werkt ook samen met diverse specialistische onderzoekers.

Onze onderzoeken
judith kantoor
beste leerbedrijf

Beste leerbedrijf 2019

We besteden veel energie en tijd aan het opleiden van professionals. Om deze reden is Onderzoekdoen.nl uitgeroepen tot beste leerbedrijf 2019 in de provincie Groningen, sector ICT en creatieve industrie. We zijn uiteraard enorm trots op het winnen van deze prijs!

check icon

Jouw ontwikkeling staat voorop.

check icon

Na je stage is er een mogelijkheid om door te stromen naar werkplek.

check icon

Vanaf dag 1 bezig met producten die daadwerkelijk gebruikt worden.

Voor deze organisaties verzamelen wij inzichten:

Professionals

Team Onderzoekdoen.nl

Ontmoet ons team van specialisten. Wij zetten ons dagelijks in om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten.

Jesper Pollmann
Jesper Pollmann MSc
Hoofd onderzoeker

"Andere mensen blij maken, dat is waar ik blij van word. Het geeft mij veel voldoening wanneer ons werk daarvoor zorgt." 

Judith
Judith Takens MSc
Onderzoeker

"In mijn onderzoeken voeg ik een vleugje nieuwsgierigheid en een snufje creativiteit toe, waardoor ik smakelijke inzichten krijg."

Wiger Hartstra MSc
Onderzoeker

"Het leukste aan mijn werk vind ik het om van een groot databestand een begrijpbaar rapport te maken."

Erwin Kok
Hoofd productontwikkeling

"Gepassioneerd door technologie en samenwerking, streef ik naar een cultuur waarin innovatie en groei hand in hand gaan om zo het beste voor onze klanten te bereiken." 

Martijn
Martijn Woddema
Programmeur

"Als programmeur ligt mijn focus niet alleen op code, mijn doel is om de tools zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken."

Joel
Joël Riemersma
Programmeur

"Ik heb van mijn hobby (programmeren) mijn werk gemaakt." 

Max
Max van Hengel BSc
Kwaliteit / Security officer

"Kwaliteit betekent voor mij dat we dingen goed doen, ook als niemand kijkt." 

Westo Bon
Accountmanagement / Ondersteuning

"Samen op zoek naar goede oplossingen en nieuwe ideeën." 

Leonie
Leonie van der Velde BA
Marketing

"Ik breng graag mooie ideeën over aan de hand van een duurzame online strategie." 

Jelmer Baken
Jelmer Baken MSc
Directeur

"Toewerken naar de best haalbare oplossingen, dat is waarvoor ik 's ochtends mijn computer aanzet."

vraagteken
Jij?
Jouw functie

Benieuwd naar een functie bij Onderzoekdoen.nl? Bekijk hier onze vacatures. We kijken uit naar je reactie!

Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Bekijk de vacatures voor meer informatie. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!