Datalek melden

Als je een datalek in één van onze systemen hebt gevonden, zouden wij het erg fijn vinden als je die in dit formulier zou willen melden.

Datalek melden

Een datalek melden is belangrijk wanneer je werkt met vertrouwelijke informatie, persoonsgegevens of bedrijfsinformatie om ervoor te zorgen dat de privacy en veiligheid van individuen en organisaties worden beschermd.  

We begrijpen dat er onvoorziene situaties kunnen ontstaan, en daarom benadrukken we het belang van het tijdig melden van datalekken. Het melden van een datalek is niet alleen een juridische verplichting, maar het is ook essentieel om de veiligheid van jouw bedrijf en klantgegevens te waarborgen. 

Wanneer je een datalek meldt bij Onderzoekdoen.nl, stellen we onmiddellijk maatregelen in werking om het incident te onderzoeken en te beperken. Dit omvat het identificeren van de oorzaak van het datalek, het zorgvuldig oplossen van het lek en het informeren van relevante belanghebbenden.  Het proces van melden en reageren op datalekken is een integraal onderdeel van onze toewijding aan gegevensbeveiliging en het handhaven van het vertrouwen dat onze partners in ons stellen.  

Vul onderstaand formulier in om een datalek te melden. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je bericht is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens of stuur je bericht naar info@onderzoekdoen.nl